4 Ocak 2015 Pazar

Kiraz Mevsimi Dizisi Oyunculari

Kiraz Mevsimi Dizisi Oyuncuları Gerçek isimleri
Kiraz Mevsimi

Kiraz Mevsimi "Öykü" Gerçek Adı - Kimdir ?

Özge Gürel

22 yaşındadır. Tekstil ve moda tasarımı bölümünde okumaktadır. Güzel ve akıllı bir kızdır. Annesi Meral ve 15 yaşındaki erkek kardeşi Cem’le birlikte yaşamaktadır. Babası, Öykü daha çok küçükken onları terketmiş ve bir daha geri dönmemiştir. Annesi Meral, terzilik yaparak evi geçindirmeye çalışır. Öykü annesinden feyz alarak moda tasarımcısı olmaya karar vermiştir. En büyük hayali, örnek aldığı Önem Dinçer gibi başarılı bir modacı olmaktır. Bu uğurda çok çabalar. Hayat en büyük hayaline onu götürürken aynı zamanda büyük aşkıyla karşılaştırır. Önem Dinçer’in başarılı ve yakışıklı mimar oğlu Ayaz Dinçer…

Kiraz Mevsimi "Ayaz" Gerçek Adı - Kimdir ?

Serkan Çayoğlu

30 yaşındadır. Zeki, yakışıklı ve çapkındır. Annesi Önem Dinçer, çok ünlü bir modacıdır. Kendisi ise genç yaşında büyük başarılar elde etmiş bir mimardır. Yakın arkadaşı ve ortağı Mete ile, beraber kurdukları şirkette birlikte çalışırlar. Aşka inancı yoktur. Bu yüzden hiç ciddi ilişkisi olmamıştır. Tek gecelik ilişkiler yaşayan bir çapkındır. Taki Öykü’yle hayatı kesişinceye dek… Mete’nin çocukluk arkadaşı Öykü’ye aşık olur.

Kiraz Mevsimi "Mete" Gerçek Adı - Kimdir ?

Dağhan Külegeç

31 yaşındadır. Yakışıklı ve başarılı bir inşaat mühendisidir. Çalışkandır. Ailesine düşkün, evliliğe sıcak bakan gelenekçi bir yapıya sahiptir. Çocukluğu Öykü’yle aynı mahallede geçmiştir. Daha sonra babasının büyük bir başarısıyla maddi olarak rahatlayınca mahalleden taşınmışlardır. Annesini üç yıl evvel kaybetmiştir. Emekli babası Bülent ve kız kardeşi Burcu’yla birlikte yaşarlar. Ayaz, Mete’nin hem ortağı hem de en yakın arkadaşıdır. Eski mahallesinden Şeyma’ya aşık olur ve evlenmeye karar verir. Ancak Şeyma’nın geçmişi ile savaşmak zorunda kalacaktır. Şeyma’yla olan kültür farklılıkları nedeniyle ikili, zor sınavlardan geçerler.

Kiraz Mevsimi "Şeyma" Gerçek Adı - Kimdir ?

Nilperi Şahinkaya

25 yaşındadır. Düzgün fiziğe sahip, güzel, alımlı ve zeki bir kızdır. Zekası daha çok kötülüğe çalışan Şeyma’nın, kendi çıkarı için yapamayacağı şey yoktur. Öykü’nün karşı komşusu, yakın arkadaşıdır. Annesi, babası ve küçük erkek kardeşiyle birlikte yaşamaktadır. Hayali, zengin biriyle evlenip istediği lüks hayatı yaşamaktır. Bu nedenle birçok yanlış ilişki yaşamıştır. Öykü gibi üniversite okumamış, küçük çaplı butiklerde reyon görevlisi olarak çalışmaya başlamıştır. Çocukluğundan bu yana sürekli Öykü’yü kıskanır. Kendi gibi olmayan saf ve temiz Öykü’nün sayesinde Mete’yle tanışır. Mete’yle kısa zamanda ciddi bir ilişki yaşamaya başlar. Ancak geçmişi Şeyma’nın peşini bırakmaz. Mete’yi kaybetmemek için çok mücadele vermek zorunda kalır.

Kiraz Mevsimi "Burcu" Gerçek Adı - Kimdir ?

Nihal Işıksaçan

22 yaşındadır. Öykü’nün çocukluk ve üniversiteden sınıf arkadaşıdır. Mete’nin temiz kalpli güzel kız kardeşidir. Aşırı duygusal, hassas ve güvenilir biridir. Burcu, Öykü’nün sırdaşıdır. Her anını paylaşan ikili, kıskanılacak derecede birbirlerine bağlıdırlar. Burcu eski mahallesinden bildiği Emre’ye aşıktır.

Kiraz Mevsimi "İlker" Gerçek Adı - Kimdir ?

Serkan Börekyemez

27 yaşındadır. Sahibi olduğu restorantın işletmecisidir. Kendinden 5 yaş büyük ve çok zengin bir ailenin kızı olan Sibel’le evlidir. Ayaz ve Mete’nin üniversiteden arkadaşıdır. Neşeli, komik ve eğlenceli biridir. Tek zaafı çapkınlıktır.

Kiraz Mevsimi "Sibel" Gerçek Adı - Kimdir ?

Fatma Toptaş

32 yaşındadır. Çok zengin ve varlıklı bir ailenin kızıdır. Bakımlı, her daim şıktır. Eşi İlker’i aşırı kıskanır ve sahiplenir. Çok şüphecidir. İlker’in defalarca çapkınlıklarını yakalamasına rağmen onu her defasında affeder. En büyük hayali anne olmaktır.

Kiraz Mevsimi "Emre Yiğit" Gerçek Adı - Kimdir ?

Aras Aydın

23 yaşındadır. Tekstil mühendisliği son sınıf öğrencisidir. Yakışıklı, iyi kalpli ve çok dürüsttür. Ailesini depremde kaybetmiştir. Anneannesi ile büyümüştür. Öykü’nün mahalleden arkadaşıdır. Burcu’nun büyük aşkıdır. Gitar çalıp şarkı söyler.

Kaynak :
http://www.fox.com.tr/Kiraz-Mevsimi/oyuncular

Kiraz Mevisimi "Öykü" gerçek ismi nedir, Kiraz Mevisimi "Ayaz" gerçek ismi ne, Kiraz Mevisimi "Şeyma" gerçek adı, Kiraz Mevisimi "Mete" gerçek ismi nedir, Öyle Kiraz Mevsimi gerçek ismi, Şeyma Kiraz Mevsimi dizi gerçek ismi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder